Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Visragoût in een rijstrand

Aantal personen: 6

Ingrediënten

800 gr kabeljauwfilet (of een andere witvis)
1 ui
200 gr bloem
100 gr boter
2 visbouillontabletten
200 gr Noorse garnalen
peper
peterselie
1 bekertje crème fraîche
400 gr (snelkook)rijst

Bereiden

Kook de visfilet in ruim water met de bouillontabletten
gaar.
Snijd de ui fijn en smoor deze ± 10 minuten in een
kookpan.
Doe de bloem erbij en roer die door de boter tot het een
korrelig mengsel wordt.
Voeg langzaam zoveel visbouillon toe tot een smeuïge
massa ontstaat.
Voeg dan de vis en garnalen toe en kruid het geheel met peper
en peterselie.
Doe er tot slot de crème fraîche bij.
Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de
verpakking.
Roer er een klontje boter door en vul een rijstrand.
Stort de rand op een bord en vul deze met de
visragoût.
Serveer het gerecht met een frisse komkommer-tomatensalade.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Tahoe met tomaaten garnalen
Groene asperges met gevulde tongfilet
Lasagne met vis
Scholfilet á la Milanese
Heilbot-vissoep

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes